Aktuellt


Meddelande till Arjas elever:


Vårterminen fick en tråkig början, både för mig och för er elever, när jag skadade mitt knä och min handled under skidsemestern i Österrike. Olyckan hände redan första dagen, första åket och jag fick hjälp med att ta mig hem för att opereras. Sedan dess har jag varit sjukskriven.


Den 15 januari opererades jag och sedan dess har det gått på rätt håll med tillfriskningen. Jag har inte haft jätteont men är ju såklart rörelsebegränsad. Jag har fått låna en rullstol så att jag slipper hoppa på kryckor hela tiden, vilket är skönt för handleden!


Jag har meddelat berörda instanser att jag gärna vill börja jobba så snart som möjligt om det bara går att ordna resor till och från arbetet (jag behöver har med mig rullstolen mm). Just nu väntar jag alltså på besked i den frågan och hoppas att det inte ska dröja alltför länge.


Terminsavgiften kommer att räknas ner p g a detta.


Jag kommer att meddela alla elever per SMS när det är dags att börja igen. Glöm inte att hålla igång spelandet på egen hand så länge. Repetera gamla läxor eller prova att sätta igång något nytt?


Hoppas vi ses snart igen! Snart är våren här! Ha det bra!


Kramar ArjaCopyright © All Rights Reserved